ZWANGERFIT SCHALKHAAR

Tijd
Dinsdagavond 19.00 – 20.00 uur

 

Plaats
Fyxs

Ganzeboomsweg 5

Schalkhaar

Kosten
€ 45 per maand

Afhankelijk van je zorgverzekering declareerbaar

 

Opgeven of meer informatie
a.visser@bekkenpraktijk.nl

06 50 27 6000

Bekkenpraktijk biedt bij Fyxs in Schalkhaar de YVLO ZwangerFit® cursus aan. Deze verantwoorde manier van sporten tijdens de zwangerschap zorgt ervoor dat het lichaam in optimale conditie blijft of wordt gebracht en kan klachten voorkomen of verminderen. Ook het herstel na de bevalling kan door de trainingen sneller en beter verlopen. Dat komt moeder, baby en de rest van het gezin ten goede.

De trainingen zijn gericht op het verbeteren en/of behouden van de algemene conditie, maar bevatten ook oefeningen voor bepaalde spiergroepen, zoals bekkenbodem-, rug- en buikspieren. Zo kunnen zwangerschapsgerelateerde klachten worden voorkomen of verminderd.

 

Je kunt vanaf twaalf weken zwangerschap tot 9 maanden na de bevalling veilig trainen, in een gezellige omgeving, om in conditie te komen of te blijven. Er kan op elk moment voor of na de bevalling worden in- en uitgestroomd. 

 

Bij deze cursus hoort ook een partneravond. In overleg maken we een afspraak voor een groepsavond. In deze groep bespreken we hoe een bevalling zou kunnen gaan en wat jullie kunnen doen om de pijn zo goed mogelijk op te vangen.