WERKWIJZE

Wilt u vanaf de tweede afspraak steeds een handdoek meenemen voor op de behandeltafel?

Tijdens het intake brengen we samen uw klachten in kaart. Klachten bij bewegen, plassen, ontlasten en seksualiteit en eventuele zwangerschap worden besproken. Eventueel kan er na deze intake in de tweede afspraak inwendig onderzoek worden uitgevoerd.

 

Naar aanleiding van deze intake en onderzoek maken we een behandelplan. Hoe lang u onder behandeling blijft is afhankelijk van uw problematiek. Samen zullen we het behandelplan regelmatig evalueren.

 

De eerste twee afspraken

De eerste afspraak bij de Bekkenpraktijk bestaat uit een vraaggesprek, waarbij u uitleg krijgt over het bekkengebied en uw klachten in kaart worden gebracht. Ook krijgt u uitgebreid de tijd om vragen te stellen. Allereerst zal de bekkenfysiotherapeut controleren of u met uw specifieke klacht en met uw specifieke hulpvraag op de juiste plaats bent. Ook wordt uitgesloten dat er geen andere aandoeningen zijn die eerst behandeld moeten worden, voordat de bekkenfysiotherapie gestart kan worden. Zou voor de eerste afspraak een identiteitsbewijs mee willen nemen? Dit mag een id-kaart, paspoort, rijbewijs of verblijfsdocument zijn.

 

Tijdens de tweede afspraak zal de bekkenfysiotherapeut het lichamelijk onderzoek uitvoeren. De bekkenfysiotherapeut kan, in tegenstelling tot de gewone fysiotherapeut, met uw toestemming ook inwendig onderzoek doen.

VESTIGINGEN

De Spil

Draaiomsweg 46A

7431 CX Diepenveen

www.despil.com

FysiotherapieKlarenbeek

Achter de molen 10

7382 CE Klarenbeek

www.fysiotherapieklarenbeek.nl

 

LID VAN

- Coöperatie Deventer Salland
- Samenwerkende bekkenfysiotherapeuten Deventer en omstreken

www.fysiotherapiedeventersalland.nl
www.defysiotherapeut.com
www.nvfb.nl

Geregistreerd als fysiotherapeut / bekkenfysiotherapeut

in het kwaliteitsregister van de KNGF, CKR en BIG 19003324904

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Dinsdag 

 

Woensdag 

Donderdag

CONTACT

a.visser@bekkenpraktijk.nl

06 50 27 6000

9.00 – 17.00 uur

8.45 – 12.30 uur

18.00 - 21.00

8.45 – 17.00 uur

8.45 – 17.00 uur

  • LinkedIn - White Circle